Nieuwsbrieven en email marketing

Waarom een weer een nieuwsbrieven systeem

Nieuwsbrievensystemen vind je in alle soorten en maten. Er zijn zelfs gratis versies te vinden, dus waarom zou je dan een abonnement (betaalbaar, dat dan weer wel) afnemen bij FH Mail Assist? Om meerdere redenen en dat leg ik hieronder kort uit. Wil je meer weten? Kom gerust eens langs om koffie te drinken of plan een zoommeeting met me in, dan vertel ik je er meer over!

Gepersonaliseerd systeem

Ik werk met een systeem dat ervoor zorgt dat jij het maximale uit jouw nieuwsbrieven haalt. Je kan er complete e-mailcampagnes in maken en je ontwerpt, schrijft en verzendt je nieuwsbrieven op een gebruiksvriendelijke manier. Maar dat is eigenlijk nog maar het begin…

De mogelijkheden zijn (bijna) eindeloos

Je kunt alle kanten op met je nieuwsbrieven. Wat dacht je van het toevoegen van een filmpje? Het automatisch laten versturen van felicitaties bij verjaardagen? Of een hele campagne op zichzelf laten draaien? Wees gerust, tijdens een twee uur durende training vertel ik je er alles over en laat ik je zien hoe het moet. Hoort er allemaal bij.

Heb je geen advies nodig en wil je enkel het systeem gebruiken?

Als specialist op dit gebied kijk ik graag met je mee! Als je wilt, controleer ik nog even of alles er goed uitziet en of de links werken. Of ik adviseer je op basis van de succesverhalen van mijn klanten, zodat jij het wiel niet opnieuw uit hoeft te vinden. Ik kan me ook voorstellen dat je liever zélf dingen uitprobeert, gewoon met een degelijk nieuwsbrievensysteem dat ‘gewoon’ werkt! Ook dat kan sinds kort bij mij met het pakket tot >500 contacten.

Persoonlijk contact

Ik ben mijn klanten dankbaar. Daarom houden we altijd contact met elkaar. Hoe kunnen we de resultaten verbeteren? Hoe vind je het zelf gaan? We lopen samen door jouw statistieken heen, ik geef tips en advies en ik luister naar jouw bevindingen. En daar krijg je geen extra factuur voor. Dat maakt FH Mail Assist uniek.

 

 

Meten is weten! 

De pakketten

Goed om te weten

 inbegrepen:

➺2 uur training
➺Uitleg van het systeem

Zelf aanleveren:

➺ Teksten 
➺ Logo
➺ Kleuren schema
➺ Foto’s en/of illustraties

Algemene gegevens

KVK: 

Algemene Voorwaarden

Privacy verklaring

Contact

  +31 (0) 6 2873028

   Rijswijk

  frederique@fh-webassist.nl

Volg me

Meer over FH Web Assist/FH Mail Assist

Hoi, ik ben Frederique, een creatieve en pragmatische webbouwer en specialist in digitale nieuwsbrieven en automatische mailings.

Ik help ondernemers met hun website, het onderhoud daarvan en het medium email optimaal te benutten met verschillende nieuwsbrieven en automatische mailings.