Web Support

 

Waarom  je websitebeheer uitbesteden?

Ken je dat? Van die websites waar nog een jaartal rondzwerft van tien jaar geleden? Of het laatste nieuwsbericht is van 2013. Misschien heb je zelf wel zo’n website. Of misschien wil je dit soort situaties juist voorkomen. Maar je website-beheer, daar kom je gewoon niet aan toe. Je bent te druk met andere dingen. Of misschien weet je helemaal niet hoe je je website moet aanpassen of bijhouden. Maar je wilt wel dat je site er goed bij staat, want het moet niet zo zijn dat mensen op je site komen en denken dat je niet meer actief bent. Dan gaan ze gewoon verder naar de volgende site. En dat is dus precies wat je níét wilt.

Wat valt er onder websitesupport?

Voorkom ellendige situaties en laat je website onderhouden. Ik regel alles voor je zodat jij er niet meer over na hoeft te denken. Dat scheelt je tijd én een hoop gedoe. De kans dat je gehackt wordt is bijvoorbeeld veel kleiner als je je site regelmatig update. En als jouw webbeheerder zorg ik altijd voor een back-up van je site, dus als er iets misgaat ben je zó weer online. En wil je iets aanpassen op je site maar weet je niet hoe? Ik regel het voor je.

Dit doe ik allemaal:

✓ WordPress en plugins updaten
✓ Back-ups maken
✓ Je site beveiligen met een SSL-certificaat
✓ Teksten plaatsen of aanpassen
✓ Afbeeldingen plaatsen of aanpassen
✓ Persoonlijk advies
✓ Een koppeling maken met een nieuwsbriefsysteem
✓ Een nieuwe plugin installeren.
✓ Menu aanpassen.
✓ Een formulier maken of aanpassen.
✓ Links toevoegen.

Heb je andere wensen voor je websitebeheer die buiten mijn onderhoudspakket vallen? Ook daar help ik je natuurlijk mee. Misschien wil je bijvoorbeeld je website laten verhuizen. Of je wilt weleens weten of je nog goed zit bij je huidige hostingprovider of dat je misschien ergens anders beter af bent. Ik zoek dat soort vraagstukken voor je uit. En dat scheelt jou een hoop tijd. Vraag hiervoor een offerte aan.

Een Strippenkaart voor websitesupport 

Met deze strippenkaart voor website-support heb je altijd controle over de uren die ik aan je website besteed.  Je koopt met de strippenkaart gewoon in één keer een aantal uren in en sta ik  klaar om je te helpen wanneer je het nodig hebt. En je bent ook nog eens voordeliger uit.

Er zijn vier soorten kaarten (S, M, L en XL) waarmee je korting krijgt op mijn normale uurtarief van € 65,00 per uur. Dus, hoe meer strippen je afneemt, hoe groter je voordeel is. Eén strip staat gelijk aan 30 minuten en de strippenkaart is een jaar geldig. Mocht je bijna aan het eind zijn van je kaart dan geef ik natuurlijk een seintje.

Voorwaarden

✓  1 jaar geldig vanaf aanschafdatum
✓  niet inwisselbaar voor geld
✓ afgeboekt per 30 minuten
✓ Alleen geldig tijdens kantooruren. NIET geldig op feestdagen en in het weekend.
✓ Je krijgt een seintje als de strippen bijna op zijn.

 

 

 

De strippenkaarten 

“Fréderique heeft haar werkzaamheden als webmaster van de website serieus uitgevoerd. Ze heeft er voor gezorgd dat de informatie op deze website up-to-date bleef. Vooral het actualiseren van de profielen van de leden – i.v.m. in- en uitstroom van leden – was een belangrijke taak die zij accuraat heeft uitgevoerd.”

– Jacqueline Duimel-Hartman
Secretaris Netwerkgroep JobRunners Rijswijk

Algemene gegevens

KVK: 

Algemene Voorwaarden

Privacy verklaring

Contact

  +31 (0) 6 2873028

   Rijswijk

  frederique@fh-webassist.nl

Volg me

Meer over FH Web Assist/FH Mail Assist

Hoi, ik ben Frederique, een creatieve en pragmatische webbouwer en specialist in digitale nieuwsbrieven en automatische mailings.

Ik help ondernemers met hun website, het onderhoud daarvan en het medium email optimaal te benutten met verschillende nieuwsbrieven en automatische mailings.

 

Limited Time Only. Free Shipping on Orders over $200!